تاریخ انتشار : شنبه 18 دی 1400 - 18:07
189 بازدید
کد خبر : 187420

احتمال تاثیر یک دارو در جلوگیری از عفونت ریه هنگام ابتلا به کرونا

احتمال تاثیر یک دارو در جلوگیری از عفونت ریه هنگام ابتلا به کرونا

محققان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی می‌گویند: در یک مطالعه مروری به نقش تئوفیلین جی در کاهش درگیری بافت‌های پوششی ریه اشاره شده است؛ اما مطالعات کارآزمایی بالینی بیشتری باید برای قطعیت این موضوع انجام گیرد. به گزارش ایسنا، «تئوفیلین» نام دارویی است که شل کننده و گشاد کننده مجاری هوایی بوده و به دلیل ایجاد آرامش در

احتمال تاثیر یک دارو در جلوگیری از عفونت ریه هنگام ابتلا به کرونا

محققان دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی می‌گویند: در یک مطالعه مروری به نقش تئوفیلین جی در کاهش درگیری بافت‌های پوششی ریه اشاره شده است؛ اما مطالعات کارآزمایی بالینی بیشتری باید برای قطعیت این موضوع انجام گیرد.

به گزارش ایسنا، «تئوفیلین» نام دارویی است که شل کننده و گشاد کننده مجاری هوایی بوده و به دلیل ایجاد آرامش در مجاری هوایی منقبض شده و ایجاد تنفس راحت تر، در بیماری آسم و بیماری‌های مشابه استفاده می شود. همچنین این دارو باعث افزایش قدرت انقباض دیافراگم می شود. دیافراگم ماهیچه ای است که در قسمت تحتانی حفره قفسه سینه قرار دارد و انقباضات آن با قدرت حرکات تنفسی مطابقت دارد. هنگامی که تنفس دشوار می شود، این عضله بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد. استفاده از تئوفیلین می تواند قدرت جدیدی به این عضله مهم تنفسی بدهد.

پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بررسی شواهد موجود به این پرسش پاسخ دادند که آیا مصرف شربت تئوفیلین جی برای پیشگیری از عفونت ریه در زمان ابتلا به کرونا مؤثر است؟

در یک مطالعه مروری، به درمان‌های تجربی و استراتژی‌های پیشگیرانه برای کووید-۱۹ از جمله نقش تئوفیلین جی در مقدار کم در پیشگیری از درگیری بافت پوششی کیسه‌های هوایی ریه پرداخته شده است. با این حال لازم است مطالعات کارآزمایی بالینی بیشتری در جهت قطعیت مصرف تئوفیلین جی صورت گیرد.

بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی در مورد ویروس کرونا می‌پردازد؛ در یک مطالعه مروری با موضوع درمان های تجربی و استراتژی های پیشگیرانه کووید-۱۹ ، به نقش تئوفیلین جی در کاهش درگیری بافت‌های پوششی ریه اشاره شده است. با این حال لازم است مطالعات کارآزمایی بالینی بیشتری برای قطعیت این موضوع انجام گیرد.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها