تاریخ انتشار : دوشنبه 20 دی 1400 - 16:45
202 بازدید
کد خبر : 188833

آغاز فعالیت سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت

آغاز فعالیت سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت

ایسنا/کرمان نماینده اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از آغاز به کار سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت به مناسبت ده فجر خبر داد. علی نجفی نژاد در تشریح این خبر افزود: سه اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان بافت با حضور معاون امور اقتصادی استانداری کرمان و فرماندار این شهرستان با هزینه‌کردی بالغ بر ۱۷ میلیارد

آغاز فعالیت سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت

ایسنا/کرمان نماینده اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان کرمان از آغاز به کار سه اقامتگاه بوم‌گردی در شهرستان بافت به مناسبت ده فجر خبر داد.

علی نجفی نژاد در تشریح این خبر افزود: سه اقامتگاه بوم‌گردی شهرستان بافت با حضور معاون امور اقتصادی استانداری کرمان و فرماندار این شهرستان با هزینه‌کردی بالغ بر ۱۷ میلیارد ریال شروع به کار کرد.

وی با بیان اینکه با راه‌اندازی این اقامتگاه‌ها برای ۱۰ نفر شغل ایجاد می‌شود، اظهار کرد: واحدهای اقامتی مذکور در روستاهای گریغان، دشتاب وآسیاب جفت واقع شده است.

وی در ادامه از بازدید فرماندار شهرستان بافت از قلعه اسلام‌آباد این شهرستان خبر داد و گفت: این بازدید به منظور تخصیص اعتبار از سوی فرمانداری برای مرمت و بازسازی قلعه مذکور انجام می‌شود و امیدواریم برای بناهای تاریخی دیگر این شهرستان که نیاز به مرمت دارند همکاری مسئولان بومی را داشته باشیم.

نجفی پور در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه مرمت و احیا بناهای تاریخی جزو اولویت‌های فرمانداری این شهرستان قرار گرفته است که جای قدردانی و تشکر دارد.

اهدای لوح دبیری شهر جهانی گلیم به شهردار سیرجان

به گزارش ایسنا، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان گفت: شهردار سیرجان از سوی دکتر مونسان به‌عنوان دبیر شهر جهانی گلیم معرفی شد.

فریدون فعالی با اشاره به این‌که طی مراسمی با حضور مسئولان استان لوح دبیری شهر جهانی گلیم به شهردار شهر سیرجان اهدا شد، افزود: رضا سروش‌نیا در سال‌های گذشته به‌عنوان شهردار شهر جهانی گلیم در چندین همایش بین‌المللی شرکت کرده است.

وی اظهار کرد: در روند جهانی شدن شهر سیرجان، شهردار این شهر همکاری زیادی با اداره‌کل استان داشت که خوشبختانه این همکاری‌ها به ثمر نشست و نام این شهر در زمینه دستبافت‌های روستایی و عشایری، در دنیا شناخته شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان با اشاره به این‌که با همکاری شهرداری سیرجان برنامه‌های متفاوتی برای توسعه شهر جهانی گلیم تدوین شده است، بیان کرد: با انجام این فعالیت‌ها، قدم‌های مؤثری برای معرفی و شناساندن شهر جهانی سیرجان و محصولات صنایع‌دستی آن انجام خواهد شد.

وی با تأکید بر این‌که با ورود شهرداری‌ها به مباحث گردشگری می‌توان چشم‌انداز روشنی را برای توسعه گردشگری شهری متصور باشیم، افزود: خوشبختانه در سال‌های اخیر شهرداری کرمان و شهرداری‌ شهرهای مختلف استان در زمینه‌های متفاوتی با این اداره‌کل همکاری مطلوبی داشته‌اند.

فعالی خاطرنشان کرد: همچنین لوح مرحوم ماه‌نسا شهسواری‌پور که به‌عنوان مادر صنایع‌دستی آسیا و اقیانوسیه شناخته شده بود، به دختر او تقدیم شد.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها