تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دی 1400 - 17:42
169 بازدید
کد خبر : 183081

به دنبال ماموریت‌گرا کردن و افزایش کیفیت دانشگاه‌ها هستیم

به دنبال ماموریت‌گرا کردن و افزایش کیفیت دانشگاه‌ها هستیم

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: تیم مدیریتی این وزارتخانه به دنبال ماموریت‌گرا کردن و افزایش کیفیت دانشگاه‌ها است و این مهم با تدابیر وزارت علوم در حال انجام است و یکی از نیازهای امروز کشور محسوب می‌شود. به گزارش ایسنا، دکتر علی اسلامی پناه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و

به دنبال ماموریت‌گرا کردن و افزایش کیفیت دانشگاه‌ها هستیم

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: تیم مدیریتی این وزارتخانه به دنبال ماموریت‌گرا کردن و افزایش کیفیت دانشگاه‌ها است و این مهم با تدابیر وزارت علوم در حال انجام است و یکی از نیازهای امروز کشور محسوب می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اسلامی پناه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست با هیئت رئیسه دانشگاه جیرفت، گفت: یکی از اولویت‌های دانشگاه‌ها در منطقه باید رفع نیازهای آن منطقه باشد و امروز دانشگاهی در ابعاد مختلف موفق است که تأثیرگذاری آن در بخش‌های گوناگون قابل مشاهده باشد.

دکتر اسلامی پناه افزود: باید با ورود دانشگاه و اعضای هیئت علمی به عرصه‌های مختلف ظرفیت‌های منطقه به صورت علمی شناسایی شود و از این پتانسیل‌ها برای توسعه و آبادانی منطقه استفاده شود. امروز یکی از دستاوردهای شما باید ثروت‌آفرینی برای مردم باشد.

وی خاطرنشان کرد: تیم مدیریتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دنبال ماموریت‌گرایی کردن و افزایش کیفیت دانشگاه‌ها است و این مهم با تدابیر وزارت علوم در حال انجام است و یکی از نیازهای امروز کشور محسوب می‌شود.

در ادامه این نشست، دکتر مرتضی مختاری رئیس دانشگاه جیرفت با اشاره به قدمت این دانشگاه گفت: دانشگاه جیرفت از سال ۱۳۶۸ تحت عنوان آموزشکده کشاورزی زیر نظر دانشگاه باهنر کرمان شروع به فعالیت کرد و در سال ۸۸ با تصویب شورای گسترش وزارت عتف به عنوان دانشگاه جیرفت فعالیت خود را ادامه داد.

دکتر مختاری با بیان این مطلب که امروز ۱۰۸ عضو هیئت علمی در دانشگاه جیرفت مشغول فعالیت آموزشی وپژوهشی هستند، افزود: بیش از سه هزار و ۵۰۰ دانشجو در دانشگاه جیرفت در پنج دانشکده مشغول تحصیل هستند.

وی با اشاره به مزیت‌های جنوب استان کرمان در بخش‌های کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری بیان کرد: امروز بیش از پنج میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در جنوب استان کرمان تولید می‌شود و یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این منطقه وجود بیش از سه هزار فارغ‌التحصیل دانشگاه جیرفت می‌باشد که در این بخش در حال فعالیت هستند.

دکتر مختاری با بیان این مطلب که جنوب استان کرمان به عنوان بهشت معادن و رتبه سوم معادن کشور را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: یکی از نیازهای دانشگاه جیرفت توسعه دانشکده فنی و مهندسی در راستای بهره‌مندی دانش‌آموزان و جوانان برای حضور در بازار کار در بخش صنعت و معدن است.

رئیس دانشگاه جیرفت در پایان با اشاره به فعالیت‌های دانشگاه در بخش‌های مختلف در منطقه خاطرنشان کرد: دانشگاه جیرفت با استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی جوان و توانمند توانسته در بخش‌های مختلف برنامه‌ریزی و در راستای رفع نیازهای منطقه گام بردارد.

همچنین دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری و دکتر علی اسلامی‌پناه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای اجرای طرح آمایش آموزش عالی کشور از آزمایشگاه‌ها و امکانات آموزشی و پژوهشی مجتمع آموزش عالی بم نیز بازدید کردند.

در این جلسه حجت الاسلام والمسلمین دانشی، امام جمعه بم گفت: با توجه به گستردگی شرق استان کرمان و شهرستان بم، نیازمند است که این منطقه از جهات مختلف، مورد توجه هرچه بیشتر قرار گیرد؛ زیرا امنیت این منطقه، امنیت مرکز کشور است و تقاضای مردم این است که با توجه به زیرساخت‌های لازم و امکانات و شرایط منطقه کمک شود که مجتمع آموزش عالی بم به دانشگاه ارتقا یابد.

امام جمعه بم با تاکید بر اینکه فراگرفتن علم و دانش در نهایت باید منجر به تولید شود و مشکلات جامعه را برطرف کند، گفت: علیرغم کمبودها و مشکلات، به برکت انقلاب اسلامی، کشور به پیشرفت‌های بسیار خوبی دست یافته است. در مجتمع آموزش عالی بم نیز به همت اعضای هیئت علمی و کارمندان مجتمع با طراحی و ساخت دستگاه طناب‌باف از الیاف خرما جهت بستن خوشه‌های خرما، دستگاه کارتن تاکن و منگنه کوب جهت بسته‌بندی خرما، پهپاد امدادگر و ربات انباردار انجام و انشاالله به زودی روانه بازار و گره‌گشای مشکلات مردم منطقه خواهند بود.

دایر بودن رشته‌های تحصیلی مجتمع آموزش عالی بم بر اساس ظرفیت‌های شهرستان

در ادامه دکتر محمد علی نورالهی، رئیس مجتمع آموزش عالی بم گزارش کاملی از فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و عمرانی این مجتمع ارائه کرد و گفت: مجتمع آموزش عالی بم از سال ۱۳۹۰ با استقلال از دانشگاه شهید باهنر کرمان پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته و اکثر پروژه‌های مجتمع بدون اینکه حتی یک پروژه ملی داشته باشیم با صرفه‌جویی در اعتبارات و کمک‌های شهرستان اجرا شده است.

وی افزود: ایجاد ۱۲۰۰۰ متر فضای خوابگاهی، ۱۸۰۰۰ متر فضای آموزشی و اداری، تجهیز آزمایشگاه‌ها و حصارکشی ۴۰ هکتار زمین، اتمام پروزه گازکشی و بهره‌برداری از آن، راه اندازی مرکز رشد و مرکز جوار فنی حرفه‌ای از جمله فعالیت‌های انجام شده در مجتمع آموزش عالی بم است.

دکتر نورالهی خاطرنشان کرد: با توجه به جمعیت بیش از ۵۰۰ هزار نفر در شرق استان در سرشماری سال ۱۳۹۵، بسیاری از جوانان این منطقه با توجه به محرمیت و فاصله زیاد با مرکز استان توانایی ادامه تحصیل ندارند و از این نعمت بی‌بهره می‌مانند و نیاز است که با تبدیل مجتمع به دانشگاه در همین منطقه جذب و ادامه تحصیل دهند.

وی با بیان اینکه اقتصاد شهرستان بم بر سه پایه اقتصادی صنعت خودروسازی ارگ جدید، کشاورزی (خرما و انواع مرکبات) و گردشگری استوار است، گفت: مجتمع رشته‌های تحصیلی خود را بر اساس ظرفیت‌های شهرستان دایر کرده و در این زمینه خدمات و کمک‌های خوبی از طرف مجتمع به شهرستان شده است.

رئیس مجتمع آموزش عالی بم اظهار داشت: در بخش گردشگری، سند توسعه گردشگری شرق استان توسط اعضای هیئت علمی مجتمع تهیه که مورد توجه استانداری و میراث فرهنگی استان و الگوبرداری سایر استان‌ها گردید و در بحث کشاورزی با توجه به عدم وجود رشته‌های کشاورزی، مجتمع در برگزاری همایش‌های خرما و استارتاپ‌ها در جهت رشد و شکوفایی صنعت خرما یاری‌رسان مردم منطقه بوده و در بخش خودروسازی ارگ جدید نیز با توجه به تربیت نیروی ماهر در رشته‌های فنی مهندسی کمک شایانی در این زمینه داشتیم.

حجت الاسلام والمسلمین دانشی، امام جمعه بم نیز در این جلسه گفت: با توجه به گستردگی شرق استان کرمان و شهرستان بم، نیازمند است که این منطقه از جهات مختلف، مورد توجه هرچه بیشتر قرار گیرد؛ زیرا امنیت این منطقه، امنیت مرکز کشور است و تقاضای مردم این است که با توجه به زیرساخت‌های لازم و امکانات و شرایط منطقه کمک شود که مجتمع آموزش عالی بم به دانشگاه ارتقا یابد.

بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، امام جمعه بم با تاکید بر اینکه فراگرفتن علم و دانش در نهایت باید منجر به تولید شود و مشکلات جامعه را برطرف کند، گفت: علیرغم کمبودها و مشکلات، به برکت انقلاب اسلامی، کشور به پیشرفت‌های بسیار خوبی دست یافته است. در مجتمع آموزش عالی بم نیز به همت اعضای هیئت علمی و کارمندان مجتمع با طراحی و ساخت دستگاه طناب‌باف از الیاف خرما جهت بستن خوشه‌های خرما، دستگاه کارتن تاکن و منگنه کوب جهت بسته‌بندی خرما، پهپاد امدادگر و ربات انباردار انجام و ا شاءالله به زودی روانه بازار و گره‌گشای مشکلات مردم منطقه خواهند بود.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها