تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 - 16:47
132 بازدید
کد خبر : 192077

تحقیقات مالت درباره ادعای اختلاس مسوول سابق اطلاعات عربستان

تحقیقات مالت درباره ادعای اختلاس مسوول سابق اطلاعات عربستان

دولت مالت اعلام کرد، در مورد اتهام اختلاس مسوول سابق سرویس اطلاعات عربستان که تابعیت این کشور را دارد، تحقیق می کند. به گزارش ایسنا، روزنامه الحره نوشت، سعد الجبری، مسوول سابق سرویس اطلاعات عربستان پس از اینکه نامش در لیست شهروندان جدید مالت دیده شد، بار دیگر در کانون توجه قرار گرفت. مقامات مالت

تحقیقات مالت درباره ادعای اختلاس مسوول سابق اطلاعات عربستان

دولت مالت اعلام کرد، در مورد اتهام اختلاس مسوول سابق سرویس اطلاعات عربستان که تابعیت این کشور را دارد، تحقیق می کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه الحره نوشت، سعد الجبری، مسوول سابق سرویس اطلاعات عربستان پس از اینکه نامش در لیست شهروندان جدید مالت دیده شد، بار دیگر در کانون توجه قرار گرفت.

مقامات مالت اعلام کردند، در حال انجام تحقیقات درباره اتهامات اختلاس علیه الجبری هستند که شهروند این کشور شده است.

اگرچه موضوع به مسوول سابق سرویس اطلاعات عربستان مربوط می شود اما روزنامه تایمز مالت نوشت، مقامات تنها درصورت داشتن ادله و اسناد مشخص که بتوان به شورای محرومیت از تابعیت ارائه کرد، می توانند اقدام کنند.

الجبری دستیار ارشد شاهزاده محمد بن نایف بود که سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان او را در سال ۲۰۱۷ به نفع پسرش محمد بن سلمان از ولیعهدی کنار گذاشت.

نام الجبری پس از آن در لیست کسانی که به تازگی ملیت مالت را به دست آورده اند، دیده شد که وی گذرنامه ای را از طریق طرح جنجال برانگیز سرمایه گذاری خریداری کرد.

ماه گذشته یک گروه سرمایه گذار متعلق به دولت سعودی شکایتی علیه الجبری در دادگاه کانادا به اتهام اختلاس میلیاردها دلار مطرح کرد.

روزنامه وال استریت ژورنال در ماه ژوئیه به نقل از مسوولان سعودی و اسناد دولتی نوشت، الجبری زمان ولیعهدی بن نایف شبکه ای از مسوولان را هدایت می کرد که ۱۱ میلیارد دلار از اموال دولت از صندوق وابسته به وزارت کشور را هدر دادند.

نام الجبری پس از اینکه به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کرده و در آن مدعی شد تیمی از مزدوران سعودی موسوم به “جوخه ببر” سعی داشتند او را ۱۵ اکتبر ۲۰۱۸ به دستور بن سلمان در شهر تورنتو کانادا سر به نیست کنند، تیتر روزنامه ها شد هرچند بن سلمان این ادعا را رد کرد.

قانون مالت در ازای سرمایه گذاری اجازه کسب ملیت این کشور را می دهد و برای ذینفعان این فرصت را فراهم می کند که آزادانه در اتحادیه اروپا تردد داشته باشند.

دو سازمان غیر دولتی “شفافیت بین المللی” و “گلوبال ویتنس” وجود چنین قانونی را محکوم کردند. این دو سازمان در گزارشی که چند ماه پیش منتشر شد اعلام کردند، افراد فاسد و جنایتکار به دلیل مبهم بودن برنامه های معروف به ویزای طلایی و عدم نظارت کافی بر این برنامه ها به راحتی وارد اروپا می شوند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها