تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 دی 1400 - 17:41
43 بازدید
کد خبر : 191511

شناسایی ۲۵۰۰ نفر از فعالان حوزه مشاغل خانگی در البرز برای هدایت شغلی

شناسایی ۲۵۰۰ نفر از فعالان حوزه مشاغل خانگی در البرز برای هدایت شغلی

ایسنا/البرز مدیر دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی البرز گفت: در ادامه فاز دوم این طرح، تمام متقاضیان شناسایی شده، به مشاوران حوزه کسب و کار معرفی می‌شوند تا هدایت شغلی و کسب و کاری آن‌ها به صورت اصولی پیش برود. ابوالحسن قاسم‌پور در گفتگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت طرح

شناسایی ۲۵۰۰ نفر از فعالان حوزه مشاغل خانگی در البرز برای هدایت شغلی

ایسنا/البرز مدیر دفتر تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاد دانشگاهی البرز گفت: در ادامه فاز دوم این طرح، تمام متقاضیان شناسایی شده، به مشاوران حوزه کسب و کار معرفی می‌شوند تا هدایت شغلی و کسب و کاری آن‌ها به صورت اصولی پیش برود.

ابوالحسن قاسم‌پور در گفتگو با ایسنا، در خصوص آخرین وضعیت طرح توسعه مشاغل خانگی در البرز،  با بیان این‌که فاز نخست این طرح جنبه مطالعاتی داشته است، گفت: در نخستین گام فاز اول این طرح ملی، شناسایی فرصت‌ها و مزیت‌های توسعه مشاغل خانگی مورد بررسی و پژوهش قرار گرفت. در انتها نیز نتایج به دست آمده با همکاری نخبگان حوزه کسب و کار و همراهی مسئولان و دستگاه‌های اجرایی استان البرز، بررسی و جمع‌بندی شد.

قاسمپور ضمن تشریح اهداف فاز دوم این طرح، عنوان کرد: فاز دوم این طرح از آبان ماه امسال با هدف شناسایی متقاضیان راه‌اندازی و توسعه کسب و کارهای مشاغل خانگی آغاز شده است. برای این منظور سامانه‌ای اختصاصی درنظر گرفته شده بود که علاقه‌مندان در آنجا ثبت‌نام کنند اما از ۲۵۰۰ سهمی که برای البرز در نظر گرفته شده بود، فقط نزدیک به ۵۰۰ نفر در این سامانه ثبت‌نام کردند.

وی افزود: البته جهاددانشگاهی با همکاری دیگر دستگاه‌های اجرایی استان، موفق به شناسایی دیگر فعالان حوزه مشاغل خانگی شدند و تا پایان دی ماه، ۲۵۰۰ نفر در این عرصه، شناسایی و به سامانه معرفی شده‌اند. در واقع فاز دوم این طرح با هدف ارزیابی، پایش و استعدادسنجی افراد، عملیاتی شده است.

قاسم‌پور با اشاره به اهمیت مشاوره اصولی در زمینه کسب و کار، ادامه داد: در ادامه فاز دوم، تمام متقاضیان شناسایی شده، به مشاوران حوزه کسب و کار معرفی می‌شوند تا هدایت شغلی و کسب و کاری آن‌ها به صورت اصولی پیش برود. تا کنون بیش از هزار نفر ضمن این طرح ارزیابی و پایش شده‌اند و بخش مشاوره نیز با تعدادی از ثبت‌نام کنندگان آغاز شده است.

هدف اصلی اتصال متقاضیان به بازار کار است

این مسئول استانی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی خاطرنشان کرد: پس از مشاوره، متقاضیان وارد بخش آموزش می‌شوند و معلومات فنی لازم برای پیش‌برد اهداف کسب و کارشان را با همراهی کارشناسان حوزه‌های مختلف و پیشران‌های این طرح، فرا می‌گیرند.

قاسم‌پور در پایان با بیان این‌که فضای فیزیکی لازم برای تحقق اهداف این طرح نیز در دسترس قرار گرفته است، افزود: به طور کلی هدف و غایت اصلی این طرح، ایجاد کانال ارتباطی بین متقاضیان و بازار کار بوده است که به این منظور تعدادی از افراد به سایت‌های فروش مجازی مطرح کشور معرفی شدند. همچنین با همکاری شهرداری کرج و سازمان مدیریت مشاغل شهرداری، تعدادی از غرفه‌های بازارچه سیب در منطقه گلشهر کرج به این طرح اختصاص داده شد که از هفته آینده این امکان وجود دارد که متقاضیان فعالیت خود را در این بستر آغاز کنند.

گفتنی است؛ طرح توسعه مشاغل خانگی به عنوان یک طرح ملی با مدیریت و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با همکاری جهاد دانشگاهی به عنوان مجری طرح در سراسر کشور در حال انجام است.

انتهای پیام

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها