تاریخ انتشار : یکشنبه 12 دی 1400 - 18:31
161 بازدید
کد خبر : 183548

ظرفیت صنایع تبدیلیِ کشاورزی کرمانشاه به ۲.۲ میلیون تن رسید

ظرفیت صنایع تبدیلیِ کشاورزی کرمانشاه به ۲.۲ میلیون تن رسید

ایسنا/کرمانشاه مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان به ۲.۲ میلیون تن رسیده است. سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش ۴۰۷ هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی کرمانشاه طی امسال، گفت: هم‌اکنون ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان

ظرفیت صنایع تبدیلیِ کشاورزی کرمانشاه به 2.2 میلیون تن رسید

ایسنا/کرمانشاه مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان به ۲.۲ میلیون تن رسیده است.

سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش ۴۰۷ هزار تنی ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی کرمانشاه طی امسال، گفت: هم‌اکنون ظرفیت واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان که مجوز راه اندازی خود را از سازمان جهاد کشاورزی دریافت کرده اند، به ۲.۲ میلیون تن رسیده است.

کریمی اضافه کرد: پایان سال گذشته ظرفیت صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان ۱.۸ میلیون تن بود.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: بیشترین واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی راه اندازی شده طی امسال به ترتیب به زیربخش‌های باغی، زراعی و دامی اختصاص دارد و بیشترین واحدهای ایجاد شده سردخانه بوده‌ است.

وی اضافه کرد: ظرفیت سردخانه های استان کرمانشاه از ۲۶ هزارتن سال گذشته به ۵۰ هزار و ۱۰۰ تن رسیده، ضمن اینکه ۸۴ هزارتن سردخانه هم در استان در دست ساخت داریم.

کریمی با بیان اینکه در تمامی شهرستان‌های استان واحدهای فرآوری بخش کشاورزی داریم، اضافه کرد: هم اکنون بیشترین واحدهای صنایع تبدیلی بخش کشاورزی استان کرمانشاه در دو شهرستان کرمانشاه و روانسر فعال هستند.

وی در ادامه اشاره ای هم به مجموع ظرفیت واحدهای فرآوری، ذخیره سازی و بسته بندی استان در بخش کشاورزی داشت و گفت: تاکنون مجوز راه اندازی واحدهای فراوری با ظرفیت بیش از  ۴.۷ میلیون تن از سوی  دو سازمان جهاد کشاورزی و صنعت و معدن در استان صادر شده است.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها