تاریخ انتشار : جمعه 17 دی 1400 - 17:16
212 بازدید
کد خبر : 186944

جهش کرونا ویروس را جدی بگیریم

جهش کرونا ویروس را جدی بگیریم

ایسنا/لرستان یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: این ویروس می‌تواند تمامی ارگان‌های بدن را درگیر کند. مسعود امیری در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با تغییر علائم کرونا، اظهار کرد: این بیماری می‌تواند تمامی ارگان‌های بدن را درگیر کند به‌عنوان مثال نباید فکر کرد حتی آبریزش بینی و سرفه از علامت‌های کرونا نیست بلکه این علائم هم

جهش کرونا ویروس را جدی بگیریم

ایسنا/لرستان یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: این ویروس می‌تواند تمامی ارگان‌های بدن را درگیر کند.

مسعود امیری در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با تغییر علائم کرونا، اظهار کرد: این بیماری می‌تواند تمامی ارگان‌های بدن را درگیر کند به‌عنوان مثال نباید فکر کرد حتی آبریزش بینی و سرفه از علامت‌های کرونا نیست بلکه این علائم هم می‌تواند نشان دهنده ابتلاء فرد به کرونا باشد.

وی درباره افزایش سکته‌های قلبی به دلیل ابتلا به کرونا، گفت: به علت علاقه ویژه این ویروس به عروق قلبی شاهد افزایش سکته‌ها هستیم.

امیری ادامه داد: مکانیسم عمل این ویروس باعث ایجاد لخته خون و تورم در رگ‌ها می‌شود که سکته‌های قلبی، مغزی و آمبولی ریه را در پی دارد.

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره تأثیر آسپرین در پیشگیری از کرونا، اظهار کرد: آسپرین ازجمله داروهای رقیق کننده خون است که می‌تواند در راستای پیشگیری از این بیماری به ما کمک کند.

وی با بیان اینکه برای درمان کرونا از داروهای قوی‌تری برای این کار در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود، عنوان کرد: استفاده از داروهای ضد انعقاد خون و کورتون نیز برای بیماران بستری در بیمارستان‌ها استفاده می‌شود.

امیری با اشاره به وضعیت اسفناک افزایش تعداد بیماران، خستگی و ابتلاء کادر درمانی و علاوه‌بر آن کاهش تخت‌های بیمارستانی، افزود: ما به اندازه کافی تخت و پرستار نداریم و باید این مسئله را مد نظر قرار دهیم که نیروهای فعلی ما نیز نیاز به استراحت دارند.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به اینکه بیمارستان‌ها از بیماران کرونایی پر شده، گفت: در حال حاضر در بیمارستان‌ها عده زیادی بیمار به خصوص افراد مسن و دارای بیماری‌های زمینه‌ای بستری هستند که ریسک بالای مرگ و میر دارند، با ممانعت از اعمال سخت‌گیری و تعطیلی‌ها قطعاً شاهد افزایش آمار فوتی‌ها خواهیم بود.

وی با اشاره به جهش بالای این ویروس، بیان کرد: پیش از این یک بیمار می‌توانست در خانواده یک یا دو نفر را مبتلا کند ولی در حال حاضر تمام افراد در ارتباط با یک بیمار به این بیماری مبتلا می‌شوند، طبق دستورالعمل کمیته مقابله با کرونا افراد بیمار باید دو تا سه هفته خود را قرنطینه و از دیگران جدا کنند و پس از آن نیز به مدت شش هفته در خانه ماسک بزنند و به طور مداوم در بیرون از خانه از ماسک استفاده کنند.

منبع:ایسنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها